O noua runda Rabla

Magazin Salajean 2 iunie 2010 0

O noua runda Rabla

Salajenii care nu au reusit sa se debaraseze de rabla din fata blocului si sa primeasca la schimb un tichet valoric de 3.800 de lei ar putea avea o noua sansa. Ministerul Mediului ia in calcul suplimentarea Programului Rabla cu circa 30.000 de tichete, dupa ce voucherele din ultima transa tiparita vor fi distribuite in totalitate catre Remat-uri pana la sfarsitul acestei saptamani, a anuntat ministrul Laszlo Borbely.

Potrivit acestuia, de la startul programului, au fost scoase din circulatie circa 110.000 masini, numar egal cu cel al autovehiculelor casate prin Rabla in toate editiile pana acum ale programului. In paralel, sustine oficialul, au fost cumparate, in baza tichetelor valorice primite la casare, peste 22.000 de masini noi, mai mult de jumatate fiind de productie autohtona.

In acest an, Administratia Fondului de Mediu a pus la dispozitia romanilor care au vrut sa scape de autoturismele mai vechi de zece ani 110.000 de vouchere, fiecare in valoare de 3.800 de lei. Suma cheltuita de stat pentru Rabla 2010 depaseste 600 milioane de lei. Cei patru colectori autorizati din judetul Salaj au primit, pana in prezent, aproape 1.000 de tichete valorice.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »