Numarul zilelor pentru examinarile privind obtinerea carnetului de conducere a fost suplimentat

Magazin Salajean 5 decembrie 2007 0

Numarul zilelor pentru examinarile privind obtinerea carnetului de conducere a fost suplimentat

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) din cadrul Institutiei Prefectului Judetului Salaj face cunoscut faptul ca programarile pentru sustinerea examenului privind obtinerea carnetului de conducere se vor face pana in data de 20 decembrie 2007, inclusiv. Inregistrarea cererilor privind programarile se va relua din primele zile ale anului viitor, iar examinarile propriu-zise vor reincepe dupa data de 10 ianuarie 2008. Informatiile privind locatia, valoarea taxelor si data exacta de la care vor incepe examenele vor fi facute publice in timp util, astfel incat toti cei interesati sa poata beneficia de aceste servicii.

Pe de alta parte, Institutia Prefectului Judetului Salaj anunta populatia ca, pentru a oferi posibilitatea unui numar cat mai mare de persoane care sa sustina examenul pentru obtinerea carnetului de conducere, in aceasta luna, a fost suplimentat numarul zilelor in care se vor desfasura examinarile. Astfel, salajenii vor avea posibilitatea sa se programeze pentru sustinerea testului teoretic si in zilele de vineri 7 decembrie, respectiv vineri 14 decembrie.

In perioada sarbatorilor de iarna, cu exceptia zilelor libere stabilite prin lege, relatiile cu publicul in cadrul SPCRPCIV se vor desfasura conform programului obisnuit.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »