Nu te poti numi licean daca nu ai trecut pe la LicArt!

Magazin Salajean 6 decembrie 2010 0

Nu te poti numi licean daca nu ai trecut pe la LicArt!

A trecut si noiembrie, a doua luna din perioada de inscrieri la Festivalul National de Arte pentru Liceeni – LicArt, cel mai mare concurs din Romania. In acest moment, in competitie sunt inscrisi 773 de liceeni din intreaga tara. Acestia concureaza cu 2726 de creatii la sectiunile: poezie si fotografie (categoriile alb-negru, portret, diverse si verde).

La sfarsitul lui noiembrie, juriul condus de omul de cultura Radu Herjeu, directorul Festivalului, a desemnat creatiile semifinaliste ale lunii: 35 de poezii, 42 de fotografii alb-negru, 46 de fotografii portret, 36 de fotografii diverse si 25 fotografii la categoria verde. Toate aceste creatii vor intra in jurizarea finala ce va stabili nominalizatii editiei a 10-a a LicArt. Autorii lor au dreptul de a inscrie in concurs, in luna decembrie, cate doua creatii la categoriile respective.

Dar inscrierile continua pana la sfarsitul lui martie! Si nu doar la poezie si fotografie, on line, ci si la sectiunea teatru. Toate trupele de liceeni din Romania sunt invitate sa se intreaca pentru a castiga Marele Premiu LicArt.

Cuantumul premiilor la cele 3 sectiuni va fi de cel putin 15000 RON.

Asadar, sunt asteptati in concurs toti liceenii care nu s-au inscris inca! Regulamentul concursului si multe informatii si detalii despre festival se regasesc pe site-ul www.licart.ro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »