Noua statie peco din Simleu este construita legal

Magazin Salajean 11 iunie 2007 0

Primarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Turcas, a avut la inceputul acestei sapatamani, o intalnire cu cetatenii care s-au declarat nemultumiti, in repetate randuri, fata de amenajarea unei statii de carburanti Inserco in oras, scopul fiind de a dezbate public oportunitatea acestei investitii. Potrivit unui comunicat de presa, la intalnire au luat parte viceprimarul Hanis Geza, juristul Primariei Simleu, doi reprezentanti mass media, doi consilieri locali si sase persoane care au sustinut ca sunt impotriva proiectului respectiv. Am organizat aceasta intalnire intrucat cetateanul Iuliu Samsudan ne-a sesizat in scris de mai multe ori ca in oras exista sute de persoane nemultumite de investitia pe care Inserco o dorea in Simleu. Deoarece la intalnire s-au prezentat numai sase cetateni, consider ca este vorba de o falsa problema, creata artificial de acest cetatean, a declarat primarul Turcas.

Acesta a spus ca nemultumirile si acuzatiile adresate Primariei Simleu Silvaniei de petitionar erau complet false si ca includeau faptul ca intreaga constructie pe care investitorul a facut-o era ilegala, contractul de asociere in participatiune fiind negociat in secret de societatea comerciala si administratia locala.

Rezultatul dezbaterii a fost ca investitia in statia de carburanti Inserco este oportuna atat pentru Primaria Simleu, aceasta castigand in urma contractului de asociere, cat si pentru cetateni, acestia avand in oras un alt punct unde sa isi alimenteze masinile. De asemenea, unul din observatorii prezenti s-a aratat dispus sa stranga de la simleuani 1.000 de semnaturi pro statia de carburanti.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »