Noua stagiune de teatru la Zalau

Magazin Salajean 27 martie 2007 0

Soldatul fanfaron este spectacolul care va deschide, la Zalau, o noua stagiune de teatru. Evenimentul va avea loc miercuri, 4 aprilie, incepand cu ora 19, la Casa de Cultura a Sindicatelor. Pretul unui bilet este de 5 lei (50.000 de lei vechi).

Comedia Soldatul fanfaron va fi pusa in scena de Teatrul National Cluj, in timp ce directia de scena a spectacolului este semnata de regizorul Mona Chirila. Distributia formata din actorii: Emanuel Petran (Pyrgopolinices), Catalin Herlo (Artotrogus), Ovidiu Crisan (Palaestrio), Cristian Grosu (Periplectomenus), Matei Rotaru (Philocomasia), Silvius Iorga (Pleusicles), Catalin Codreanu (Milphidippa) si Stefan Lupu (Acroteleudia).

Spectacolul este organizat de Casa Municipala de Cultura, cu suportul financiar al Primariei Zalau.

Pe de alta parte, si copiii vor putea participa, saptamana viitoare, la un teatru de papusi. Astfel, Teatru de Papusi din Baia Mare se va afla la Zalau, peste exact o saptamana, cu spectacolul Punguta cu doi bani, dupa povestea lui Ion Creanga. Reprezentatia va avea loc la Casa Municipala de Cultura, incepand cu ora 10, respectiv 12, pretul unui bilet fiind de 4,5 lei. Regia spectacolului este semnata de Liviu Stenciuc, iar scenografia de Ida Grumaz. Si acest eveniment este organizat de Primaria Zalau si Casa de Cultura Municipala.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »