Noua actiune de deratizare in Zalau

Magazin Salajean 19 octombrie 2009 0

Noua actiune de deratizare in Zalau

Pe domeniul public din municipiul Zalau, in perioada 21 – 23 octombrie, va avea loc o noua actiune de deratizare, in vederea diminuarii numarului de rozatoare, conform graficului de executie, aprobat pe 2009.

Anterior demararii actiunii, reprezentantii firmei care efectueaza deratizarea, si anume SC Coral Impex SRL, monitorizeaza gradul de infestare, in vederea stabilirii cantitatilor optime pentru un tratament eficient.

Lucrarile se vor realiza zilnic, in perioada amintita, in intervalul orar 8 – 16, iar substantele folosite sunt in conformitate cu prevederile ordinului ministrului Sanatatii si Familiei – Institul de Sanatate Publica Bucuresti.

Aceste substante sunt Facorat Pasta si Rattidion Grano, grupa Xn de toxicitate, iar antidotul este vitamina K1.

In Zalau, actiunile de deratizare si dezinsectie sunt efectuate de SC. Coral Impex SRL Ploiesti, firma castigand, in 2008, licitatia organizata de administratia locala in acest sens. Contractul cadru a fost incheiat, la vremea respectiva, pe patru ani, interval in care firma isi mentine tariful, fara a-l majora. Autoritatile locale sustin ca s-a incheiat acest contract cadru si pentru a evita situatiile de genul celei din 2008, cand, din cauza unor contestatii, actiunile de deratizare si dezinsectie nu au putut fi efectuate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »