Nou-nascut aruncat la gunoi

Magazin Salajean 5 octombrie 2006 0

Nou-nascut aruncat la gunoiCadavrul unui nou-nascut a fost gasit, in dupa-amiaza zilei de 3 octombrie, in apropierea unei ghene de gunoi langa punctul termic din vecinatatea blocului N9, situat pe strada Avram Iancu din Zalau. Politia a fost sesizata prin apelul de urgenta 112, la ora 16.10, de catre un zalauan, care a descoperit cadavrul nou-nascutului impachetat intr-un sac menajer din plastic. Cercetarile preliminare efectuate de politie au scos in evidenta faptul ca nou-nascutul – un fat de sex feminin, in greutate de 4,100 kilograme si cu lungimea de 56 de centimetri, a fost nascut viu.

Interesant de mentionat faptul ca sacul menajer in care era impachetat cadavrul nou- nascutului a fost aruncat nu in ghena de gunoi, ci vizavi de aceasta, intre doua masini parcate in zona, pe o gramajoara de gunoi menajer. Mai mult, nou-nascutul era mort de circa 3 zile, avand in vedere culoarea verzuie a cadavrului, dar acesta a fost aruncat la gunoi recent, pe cadavru nefiind descoperite urme de muscaturi de sobolan sau de caine.

Politia salajeana, carea demarat cercetarile in vederea identificarii mamei nou-nascutului, solicita sprijinul locuitorilor din zona Bradet, cu orice fel de informatii – zgomote ciudate, prezente suspecte a unor persoane in zona, femei care au nascut recent etc, care ar putea ajuta la identificarea persoanei care a aruncat fatul in zona respectiva ( nr. de telefon 661286, interior 2.160 sau 2.005 sau redactia ziarului Magazin Salajean, tel. 611364).

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »