Nicoară, păsările şi Electrica

Olivian Vadan 9 octombrie 2012 1
Nicoară, păsările şi Electrica

Mai mulţi cetăţeni din comuna Crişeni ne-au reclamat faptul că, în ultima perioadă, penele de curent au devenit tot mai frecvente în comună. Ultima întrerupere de energie electrică a avut loc duminică dimineaţă, spun nemulţumiţi oamenii, pana durând câteva ore bune.
Contactat pentru a explica situaţia, Vasile Nicoară, directorul Sucursalei de Distribuţie a Energiei Electrice Zalău, susţine că întreruperea s-a produs sâmbătă seara, nu duminică (fapt contrazis de toţi consumatorii care ne-au contactat, de unde şi informaţiile eronate furnizate de directorul Electrica), pe fondul unei avarii cauzate de lucrările de reabilitare a drumului, în urma cărora a fost rupt un cablu de înaltă tensiune. “Concomitent, a mai apărut o defecţiune, astfel că furnizarea energiei electrice a fost întreruptă mai mult timp”, adaugă Nicoară.
În ceea ce priveşte penele de curent anterioare, oficialul Electrica Zalău a găsit vinovatul: păsările. Nicoară spune că totul porneşte de la înaripatele care poposesc pe liniile aeriene de medie tensiune pentru a se odihni. De-aici, scurt-circuitul, şi-apoi… beznă totală. Fără să ne dea alte detalii cu privire la modul şi durata fenomentului de prăjire a zburătoarei, directorul dă totuşi asigurări că, în situaţiile de acest gen, oamenii nu stau în întuneric decât o perioadă scurtă de timp, mai precis atât cât durează ca păsărica să dea ortul popii.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Alex 11 octombrie 2012 at 20:27 - Reply

    Dl. Nicoara nu prea stie pe ce lume este, poate ca ar trebui sa invete sa isi innoade sireturile la pantofi prima data, fiindca cam atat este maximul la care poate ajunge avand in vedere gradul sau de retard.

Lasa un Raspuns »