Nici o amendă pentru depozitele din Zalău

Magazin Salajean 26 martie 2013 4
Nici o amendă pentru depozitele din Zalău

 

 

Inspectorii de la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Sălaj au controlat, în perioada 25 februarie-8 martie, mai multe depozite din Zalău, printre care Kaufland şi Lorimod, privind modul în care se respectă prevederile legale referitoare la încadrarea în cantitatea netă a unor produse alimentare ambalate. Astfel, s-au verificat mai multe produse, printre care zahăr, făină, orez, mălai, s-au preluat probe şi s-a verificat cântarul.

Se pare că de această dată, agenţii economici s-au învăţat minte, dovada fiind faptul că inspectorii CJPC Sălaj nu au constatat nici o neregulă privind alimentele.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comments

4 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Anonim 26 martie 2013 at 11:27 - Reply

  DAPOI CUM DREQU O SA-I AMENDEZE?
  DOARA VINE PASTELE SI TRABA FACUT APROVIZIONAREA.

 2. voicu 26 martie 2013 at 18:01 - Reply

  protectia cui?acesti asazisi protectori ai consumatorului nu s-a sesizat la furtul pe care il face electrica si ei dorrrm la fel cum doarme toata natiunea asta uslista ,,nu conteaza ca nivelul de trai scade taxele cresc ,,jos Basescu,, sus usl

 3. Anonim 27 martie 2013 at 09:56 - Reply

  cine mama draqu sa se sesizeze
  opecistii?
  astia umbla numa sa isi umple plasa
  pentru unii muma
  pentru altii ciuma

 4. Anonim 27 martie 2013 at 18:58 - Reply

  de ce mai da opc-ul stirile acestea daca nu iau masuri sa ne protejeze?
  isi fac reclama sau sa para ocupati?
  ca oricum nu fac nimica.

Lasa un Raspuns »