Nexxon redeschide Centrul de anvelope din Cluj

Magazin Salajean 22 septembrie 2010 0

Compania Nexxon a cumparat Centrul de anvelope din Cluj-Napoca de la Profile Distrityre, facand o investitie de peste 2 milioane de euro, continuand astfel extinderea sa pe piata interna.

Nexxon a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de profil din Romania si lider in distributia anvelopelor si a camerelor de aer, confirmandu-si pozitia pe piata si in conditii de instabilitate economica, optand pentru dezvoltarea afacerii.

Specialistul nr.1 in anvelope, Nexxon importa si distribuie o gama completa de anvelope agroindustriale si pentru autoturisme, de la ATV-uri si pana la camioane, pentru cele mai diverse masini si nevoi de utilizare, atat de la branduri foarte renumite, cat si de la branduri mai putin cunoscute, dar performante si atractive din perspectiva raportului calitate/pret, iar accesoriile pentru anvelope si serviciile de vulcanizare completeaza oferta.

Avand sediul central in Targu Secuiesc si puncte de lucru in Bucuresti, Timisoara, Constanta si Baia Mare, Nexxon dupa ce a deschis in acest an filiala din Iasi iti schimba sediul din Cluj dintr-o zona cu acces dificil, intr-o zona ofertanta in perspectiva finalizarii centurii ocolitoare a Clujului. Situat la iesirea din Cluj-Napoca spre Dej, intr-o zona intens tranzitata si de perspectiva pentru segmentul business-to-business al afacerii, noua locatie, care consta dintr-o cladire de 2500 mp si un teren de 9000 mp este un spatiu cu traditie in domeniu.

Prin acest demers, Nexxon si-a propus sa-si imbunatateasca atat serviciile retail, cat si deservirea clientilor din judetul Cluj respectiv judetele limitrofe Alba, Bihor, Bistrita-Nasaud, Mures si Salaj.

Pornind de la o strategie bine pusa la punct, sustinuta de valori precum promptitudinea, profesionalismul si flexibilitatea, Nexxon si-a facut o profesiune de credinta din a-si satisface partenerii si a investit resurse, timp si energie pentru a atinge un obiectiv extrem de ambitios, acela de a deveni Specialistul nr. 1 in anvelope de pe piata romaneasca.

Increderea este ingredientul principal al relatiilor pe care le construim impreuna cu partenerii si clientii nostrii. Printr-o strategie de business eficienta, sustinuta de munca asidua si mult entuziasm, am ales sa raspundem si celor mai exigenti cerinte ale clientilor distribuitori de anvelope si detinatori de flote auto, Nexxon devenind in cativa ani Specialistul Nr.1 in anvelope.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »