Nereguli la Ambulanta

Magazin Salajean 3 noiembrie 2010 0

Nereguli la Ambulanta

Dupa trei luni de cand toate fisetele Serviciului Judetean de Ambulanta Salaj au fost sigilate, iar documentele au fost analizate in detaliu, in cadrul unui control demarat de Ministerul Sanatatii, se cunosc si rezultatele verificarii cu pricina. Neregulile depistate sunt multiple, iar sefii de la Ambulanta vor fi cercetati de comisiile de disciplina.

Un control amplu a fost demarat, la finalul lunii august, de o comisie formata din reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, Serviciul Judetean de Ambulanta Salaj si la alte 17 servicii similare din tara, dupa ce, intr-o ampla analiza asupra activitatii acestora, au existat mai multe suspiciuni privind existenta unor anumite nereguli.

Primele rapoarte de control au fost finalizate in cazul serviciilor de ambulanta din judetele Tulcea si Salaj.

Potrivit unui comunicat de presa remis de Ministerul Sanatatii, in ambele judete, au fost identificate mai multe neconcordante intre datele inregistrate in sistemul unic de urgenta 112 si raportarile serviciilor de ambulanta.

Mai mult, au fost descoperite nereguli la decontarea de combustibil, raportari false in care au fost utilizate nume false pentru care au fost decontate servicii, nereguli in aplicarea legislatiei, precum si alte abateri.

Ca urmare a deficientelor multiple constatate, echipa de control a MS a propus organizarea comisiilor de disciplina pentru contabilii

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »