Muresan vs. Muresan pentru sefia Spitalului Judetean

Magazin Salajean 20 noiembrie 2006 0

74 de candidati, din judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Salaj si Satu Mare, au participat, vineri, la un concurs pentru ocuparea functiei de manager de spital. Cei 74 de concurenti au mai trecut printr-o etapa intermediara de acceptare la concursul test grila, care a constat in analiza dosarelor. Concursul test grila de verificare a cunostintelor a avut loc la Cluj Napoca, in Amfiteatrele Manta si Preda de pe strada Luis Pasteur.

Printre cei 74 de concurenti se afla si 6 salajeni, aspiranti la sefia spitalelor din judet. Interesant de remarcat faptul ca, pentru functia de manager al Spitalului Judetean Zalau concureaza doua persoane, respectiv Ioan I. Muresan – cel care a fost pana in prezent directorul interimar al unitatii si Ioan F. Muresan, fost primar al Zalaului (inainte de 1989), consilier local in perioada 2000 – 2004 si consilier economic la Centrul de Afaceri Transilvania.

Un alt aspect interesant de mentionat este faptul ca, pentru sefia Spitalului Orasenesc Simleu Silvaniei nu s-a inscris nimeni la concurs, iar asta in urma faptului ca nu si-a depus nimeni dosarul, a declarat directorul Autoritatii de Sanatate Publica Salaj, Dana Pop.

Pe site-ul www.dspcluj.ro mai putem afla ca pentru conducerea Spitalului Orasenesc Jibou concureaza Narcisa Lacrimioara Balint, la Spitalul Orasenesc Cehu Silvaniei – Liliana Marcela Pop, la Spitalul de Boli Cronice Crasna – Georgita Fit si pentru sefia Centrului de Cercetare si Asistenta Medicala Simleu Silvaniei a concurat Marcela Georgeta Cotlau.

Ultima ora:

Conform ultimelor date publicate pe site-ul www.dspcluj.ro, rezultatele la testul grila sustinut de candidatii salajeni la functia de manageri de spital sunt urmatoarele: Ioan I. Muresan – 8,5; Ioan F. Muresan – 7,7; Marcela Georgeta Coltau – 8,3; Liliana Marcela Pop – 7,8; Narcisa Lacrimioara Balint – 8,5. Georgeta Fit nu s-a prezentat la concurs. Toti ceilalti candidati au fost declarati admisi si urmeaza sa-si sustina proiectul de management marti, 21 noiembrie, intre orele 16

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »