Municipalitatea urează “La mulţi ani!” unui mort

Andreea Vilcovschi 30 ianuarie 2013 5
Municipalitatea urează “La mulţi ani!” unui mort

Primăria municipiului Zalău s-a adaptat trendului şi şi-a făcut cont pe o reţea de socializare în toamna lui 2011. De administrarea contului se ocupă cei de la Serviciu de Presă şi Comunicare. Ei sunt cei care postează noutăţi referitoare la activitatea autorităţilor locale şi fotografii ce reflectă acţiunile organizate de municipalitate. Tot ei sunt cei care transmit urări de bine şi felicitări persoanelor din grupul de prieteni virtuali creat pe reţeaua de socializare.

Una dintre urările făcute recent de către Primăria Zalău îi este destinată fostului viceprimar de Cluj-Napoca, Boros Janos, decedat în vara anului trecut. Cu toate acestea, municipalitatea i-a urat în 24 ianuarie, când defunctul ar fi împlinit 65 de ani, un călduros “La mulţi ani!”

“Dacă nu i-a fost dezactivat contul…”, încearcă să justifice gafa Manuela Ghiuruţan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Zalău.

Comentarii

comments

5 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. Ady 30 ianuarie 2013 at 01:00 - Reply

  Bine ar fi ca angajatii primariei sa dispara si ei, ca si Boros Janos! Macar am scapa de Capilnasiu, Potrovita, Ghiurutan, Pop Eugen!

  • dan 30 ianuarie 2013 at 08:16 - Reply

   Draga Ady, astept sa-ti ureze si tie la multi ani in lumea cealalta! Odihneste-te in pace, aici si dincolo….

   • Ady 30 ianuarie 2013 at 10:32 - Reply

    Draga Dan moartea intreba de tine si de mata!

 2. nae l. 30 ianuarie 2013 at 09:44 - Reply

  Mai bine spune Ady ce ai pe suflet !

 3. Anonim 30 ianuarie 2013 at 11:36 - Reply

  ce-i cu dobitocii astia pe aici ?

Lasa un Raspuns »