Municipalitatea se implica in implementarea si dezvoltarea de proiecte

Magazin Salajean 24 iulie 2007 0

Municipalitatea se implica in implementarea si dezvoltarea de proiecte

Intruniti in sedinta extraordinara, consilierii municipali au dat unda verde, in cursul zilei de ieri, la 19 proiecte de hotarare si sapte diverse. Dupa o intarziere de 15 minute, cei 21 de consilieri au inceput sedinta prin aprobarea fulger a proiectelor de pe ordinea de zi.

Printre proiectele votate in unanimitate s-a aflat si cel cu privire la aprobarea participarii Consiliului local al municipilui Zalau la dezvoltarea si implementarea proiectului Strategia organizationala pentru dezvoltarea resurselor umane, cu o contributie proprie de 10 la suta din totalul costurilor eligibile. Totodata, s-a aprobat si asigurarea din bugetul local pe anul 2008 a unui procent de 10 la suta din totalul finantarii nerambursabile, precizandu-se ca suma va fi recuperata dupa aprobarea de catre autoritatea contractanta a raportului final de implementare.

Un alt proiect care a primit unda verde din partea consilierilor locali este cel cu privire la participarea Consiliului local la dezvoltarea si implementarea proiectului Cu un pas mai aproape de cetatean. Si in acest caz, municipalitatea va contribui cu 10 la suta din totalul costurilor eligibile, iar din bugetul local alocat pe anul 2008, se va asigura 10 la suta din totalul finantarii nerambursabile.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »