Municipalitatea ia masuri suplimentare cu ocazia Zilelor Zalaului

Magazin Salajean 27 iulie 2007 0

Municipalitatea ia masuri suplimentare cu ocazia Zilelor ZalauluiPotrivit unui comunicat de presa remis de Primaria municipiului Zalau, primarul Radu Capilnasiu doreste paticipantilor la manifestari sa aiba parte de distractie si voie buna si sa se bucure de programul pregatit. Trebuie sa recunoastem ca nu am gasit solutii pentru cetatenii care locuiesc in zona de desfasurare a manifestarilor, motiv pentru care ne cerem scuze anticipat, a declarat edilul.

Prin Serviciul Corp Control, Privatizare, Politia Comunitara si firma de salubrizare, SC Ave Ecoserv SA, autoritatile vor asigura buna desfasurare a actiunilor, care au loc in perioada 27 – 29 iulie.

Hingherii de masini, la datorie de Zilele Zalaului

Pentru zalauanii care au prostul obicei de a parca neregulamentar, autoritatile locale le aduce la cunostinta faptul ca masinile vor fi ridicate si in aceasta perioada.

Cu un program prelungit, respectiv vineri, intre orele 8 – 24, sambata si duminica intre orele 8 – 22 (programul poate fi prelungit sau restrans, in functie de problemele existente), serviciul de ridicare, transport, depozitare, paza si eliberare a autovehiculelor si/sau remorcilor stationate neregulamentar pe domeniul public va asigura deblocarea si fluidizarea circulatiei in municipiu.

Vor fi avute in vedere traseele de circulatie, aleile, trotuarele, parcarile si se va interveni acolo unde acestea vor trebui deblocate a spus Stefan Jugrestan, sef Serviciu Corp Control, Privatizare. De asemenea, inspectori ai serviciului vor monitoriza activitatea la scena, iar jandarmii, politistii, politistii comunitari vor interveni pentru solutionarea eventualelor probleme.

Politia Comunitara atentioneaza

Avand in vedere ca circulatia autovehiculelor pe bulevardul Mihai Viteazul, portiunea Artima – Perla, va fi interzisa, Politia Comunitara avertizeaza proprietarii care parcheaza masinile in aceasta zona sa elibereze spatiile. In perioada amintita, 88 de agenti comunitari vor asigura ordinea si linistea publica si vor lua masuri pentru prevenirea furturilor din buzunare, a faptelor de violenta, a distrugerilor de mobilier urban si a spatiilor verzi. Totodata, agenti comunitari vor fi prezenti in cele doua puncte de oprire a circulatiei pentru a dirija masinile de interventie.

Mentinerea curateniei

Firma care asigura salubizarea in municipiul Zalau, SC Ave Ecoserv SRL, va suplimenta numarul de containere in zona de desfasurare a activitatilor. Astfel, doua containere speciale pentru resturi menajere vor fi amplasate in punctul gospodaresc Galerii si alte patru in zona Pietei Centrale. Doua containere pentru peturi vor fi amplasate pentru colectarea acestora, in cadrul actiunii Primariei Zalau, in colaborare cu Clubul Rotary si Clubul Rotaract Zalau , Bere contra Pet-uri.

In sase puncte situate in aria de desfasurare a manifestarilor vor fi amplasate 22 de toalete ecologice, asigurate de firma SC Strict Prest SRL Cluj, firma care va asigura si intretinerea acestora.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »