Muncitorii necalificati, la mare cautare

Magazin Salajean 6 august 2010 0

Muncitorii necalificati, la mare cautare162 de locuri de munca, in domenii precum confectii, servicii, constructii si industria alimentara, sunt disponibile in acest moment in Salaj, potrivit datelor Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca. Mai mult de o treime din totalul slujbelor vacante sunt puse la dispozitia persoanelor interesate sa munceasca in confectii, de catre companii precum Giacomo Exim Jibou, CAAFS Profi Jibou, Ara Shoes Simleu Silvaniei si Mestesugarul SCM Jibou.

Alte 47 de joburi (agent de asigurare, muncitor necalificat, sofer, mecanic, vanzator) ii asteapta pe cei care vor sa munceasca in domeniul serviciilor, in timp ce oferta din constructii si industria alimentara reuneste 29 si respectiv 25 de locuri de munca.

Absolventii de studii superioare aflati in cautarea unui loc de munca nu au prea multe optiuni, in conditiile in care firmele din judet pun la bataie numai 19 posturi de inginer in constructii, consilier juridic, contabil sef, specialist marketing si inginer in industria alimentara. In schimb, sunt la mare cautare muncitorii necalificati, pentru care angajatorii din judet pun la bataie 64 de posturi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »