Multicom Zalau a adus daruri pentru copiii saraci

Magazin Salajean 8 decembrie 2011 0

Multicom Zalau a adus daruri pentru copiii saraci Compania Multicom Zalau a organizat, marti, o actiune caritabila pentru zeci de copii si parinti cu probleme deosebite financiare, astfel incat luna cadourilor sa se ridice la renumele pe care il poarta. Astfel, intr-o atmosfera incarcata de spiritul sarbatorilor de iarna, micutii l-au intalnit pe Mos Nicolae si i-au recitat poezii si cantat colinde. Drept rasplata, Mosul a impartit acestora cadouri si pachete incarcate de bunatati.

Potrivit organizatorilor, prin aceasta activitate caritabila au fost acordate cadouri unui numar de 20 de familii cu situatii materiale precare si pentru 35 de copilasi. Pachetele oferite adultilor au constat in: ulei, zahar, faina, orez, paste fainoase, suc, prajituri si bomboane de pom; in timp ce copiii au primit in dar pachete cu jucarii, fructe, dulciuri si cate o caciulita pentru vremea rece. Aceasta companie este una zonala, in care munca este rasplatita pe masura. Intr-un fel sau altul, banii castigati se intorc in societate, fie prin impozite si taxe, fie prin aceste actiuni pe care le desfasuram pentru persoanele care au neaparat nevoie de ajutor, a declarat directorul companiei Multicom Zalau, Gavril Iepure.

Multicom Zalau este o societate comerciala zonala, implicata in mai multe activitati caritabile, sprijinind persoanele aflate in dificultati financiare ori de sanatate, in special persoanele cu dizabilitati.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »