Multicom, la 20 de ani de activitate

Magazin Salajean 15 iunie 2012 0

Multicom, la 20 de ani de activitateUna dintre cele mai cunoscute firme salajene in domeniul materialelor de constructii, SC Multicom SRL din Zalau, a sarbatorit ieri, 20 de ani de activitate. Acest moment a fost marcat la sediul unitatii din Zalau, alaturi de clientii si furnizorii sai, prilej cu care firma a lansat un nou concept de magazin, bricolaj. Acest concept presupune comercializarea unei game diversificate de produse, solutii de amenajare complete si servicii care usureaza munca, la cele mai mici preturi.

Infiintata in anul 1992, Multicom a debutat in viata comerciala ca o afacere de familie, avand un depozit de materiale de constructii situat in doua garaje. In momentul de fata compania detine trei depozite in Zalau, Simleu Silvaniei si Jibou, fiind lider de piata in domeniul materialelor de constructii si bricolaj. Deasemenea, numarul angajatilor a crescut de la doi, cu cati si-a inceput activitatea compania Multicom in 1992, la 105 cati numara in prezent.

Multicom a devenit unul dintre cele mai puternice branduri locale cu capital suta la suta romanesc, acest lucru fiind posibil prin seriozitate, perseverenta si grija fata de celalalt. In ceea ce priveste cifrele, compania a investit in cei 20 de ani de activitate peste 10 milioane de euro, detinand o suprafata de vanzare de cca. 7.000 metri patrati, suprafata de depozitare, respectiv logistica peste 20.000 metri patrati, un parc auto cu peste 20 de vehicule si 40.000 de produse aflate permanent in stoc. Dar Multicom nu inseamna doar produse si servicii, ci si grija fata de semeni: cei peste 100 de angajati sunt permanent orientati spre cerintele clientilor, ne-a declarat directorul companiei, Gavril Iepure. Astfel, Multicom colaboreaza cu peste 1000 de clienti si peste 200 de furnizori.

Cultura organizationala a Multicom implica, printre altele, asumarea responsabilitatii sociale la nivelul comunitatii locale. Aspectele ce dovedesc implicarea companiei sunt: acordarea de materiale de constructii pentru restaurarea si construirea unor biserici, manastiri, spitale, sprijin financiar acordat unor studenti, sub forma de burse pana la terminarea studiilor, sprijin financiar acordat copiilor pentru interventii medicale si unor familii defavo-rizate.

Criza economica a fost depasita de Multicom cu ajutorul unui suflu nou din firma care a determinat si investitia in noul concept. Intelegand ca succesul presupune dedicare, perseverenta si seriozitate, compania va continua in aceleasi linii de dezvoltare, iar daca totul va functiona in parametri normali se vor deschide si alte sucursale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »