Mosul a venit pentru pensionari la Primaria Zalau

Magazin Salajean 22 decembrie 2010 0

Mosul a venit pentru pensionari la Primaria Zalau Aproximativ 360 de pensionari au primit, ieri, intr-un cadru festiv, urarile de bine ale administratiei municipale si pachete continand dulciuri si fructe. Beneficiarii acestor daruri din sacul Mosului au fost selectati de conducerea Sindicatului Liber al Pensionarilor Salaj. Acesti zalauani nu au fost singurii care au primit mici atentii din partea edililor orasului, alte 530 de pachete cu dulciuri si fructe fiind daruite famiilor cu situatie materiala precara stabilite in urma unor anchete sociale de reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala Comunitara.

Totodata, 900 de elevi inscrisi la unitatile de invatamant din municipiu si care au trecut pragul administratiei locale in aceste zile spre a-i colinda pe angajati au primit si ei cadouri in valoare de 30 lei fiecare.

De altfel, numarul colindatorilor care au trecut in acest an pe la Primaria Zalau este cu mult mai mare decat in anul precedent, cand multe scoli si gradinite din oras nu au colindat institutiile publice de teama ca elevii si prescolarii sa nu contacteze virusul AH1N1.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »