Moş Nicolae a venit de la Crucea Roşie pentru copiii cu nevoi speciale

Mihaela Oprea 5 decembrie 2012 2
Moş Nicolae a venit de la Crucea Roşie pentru copiii cu nevoi speciale

Zeci de copii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă “Speranţa” din Zalău au primit cu braţele deschise şi zâmbete largi cadourile de Moş Nicolae, aduse de voluntarii de la Crucea Roşie – Filiala Sălaj. Aproximativ 60 de pachete cu dulciuri au fost primite cu multă nerăbdare de către micuţii care, drept răsplată, au cântat colinde pentru binefăcătorii lor.
Directorul Filialei Sălaj a Crucii Roşii, Laura Bugenţeanu, a declarat că aceste pachete cu dulciuri au fost achiziţionate din fondurile structurii pe care o conduce. “La fel ca în fiecare an, am dorit ca în această zi în care micuţii îl aşteaptă pe Moş Nicolae să le aducem o bucurie şi copiilor cu nevoi speciale din centru. Astfel de acţiuni vom mai desfăşura cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, a declarat Laura Bugenţeanu.
La eveniment au mai fost prezenţi preotul Ioan Pop şi inspectorul şcolar de specialitate Ioan Opriş. De asemenea, au fost invitaţi şi mai mulţi tineri de la Seminarul Teologic din Zalău, care au susţinut un minunat concert de colinde.

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. erika 5 decembrie 2012 at 22:58 - Reply

    Bravo!!!! Dumnezeu sa va ajute!!!

  2. Anonim 5 decembrie 2012 at 23:19 - Reply

    Iar nu v-ati informat corect! N-au fost la „Speranta” ci la Centrul de Servicii Comunitare. Nu mai scrieţi aiureli!

Lasa un Raspuns »