Mos Nicolae a venit cu pachete pentru pensionarii salajeni

Magazin Salajean 7 decembrie 2011 0

Mos Nicolae a venit cu pachete pentru pensionarii salajeni Sute de pensionari cu probleme deosebite financiare si de sanatate s-au adunat, ieri, la Cantina de Ajutor Social din cadrul Primariei Municipiului Zalau pentru ridicarea pachetelor cu alimente oferite cadou, de Mos Nicolae, din partea autoritatilor. De asemenea, au primit cadouri si pensionarii din orasele Simleu Silvaniei, Jibou si Cehu Silvaniei. Cele peste 400 de pachete cu alimente oferite in orasele judetului au fost realizate cu fonduri alocate de Sindicatul Liber al Pensionarilor Salaj, Primaria Municipiului Zalau si Consiliul Judetean Salaj, precum si de primariile orasenesti.

Presedintele SLP Salaj, Ilie Gorgan, ne-a declarat, ieri, ca actiunea a fost imbratisata de pensionari. Pachetele cu alimente acordate in preajma sarbatorilor de iarna reprezinta un sprijin pentru pensionarii cu venituri reduse si cu probleme de sanatate. Acestea contin fiecare cate un kilogram de faina de grau, faina de malai, orez, zahar, paste fainoase, un litru de ulei si unul de suc, o conserva de carne de porc, o ciocolata si doua pungi. Valoarea totala a unui pachet este de 41 de lei, a declarat Ilie Gorgan.

Valoarea totala a fondurilor alocate de autoritatile judetene pentru pachetele cu alimente sunt in valoare de aproximativ 16.400 de lei.

In preajma sarbatorilor de iarna de anul trecut, au primit pachete cu alimente circa 750 de pensionari aflati in situatii financiare deosebite si cu probleme grave de sanatate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »