Mort de o saptamana!

Magazin Salajean 24 noiembrie 2008 0

Cadavrul unui barbat de 41 de ani a fost gasit, joi seara, in locuinta unde statea singur, de locatarii unui bloc de garsoniere din Zalau. Oamenii au simtit in ultimele zile un miros insuportabil ce iesea din garsoniera respectiva, astfel ca au sunat la Politie si la rudele vecinului lor. Stiau ca acesta se intorsese recent de la munca, din Ungaria, dar nu il vazusera pe barbat de zile in sir. Veniti de urgenta, mama si fratele acestuia au patruns in casa si l-au gasit decedat, ingenuncheat in fata patului. Socul a fost cu atat mai mare cu cat cei doi nici macar nu stiau ca barbatul s-a intors in tara. Il stiau tot in Ungaria, sanatos, si il vazusera ultima data cu doua saptamani inainte de Paste. De atunci, au mai tinut legatura cu el doar telefonic, pentru ca barbatul i-a mai sunat de cateva ori.

Cand au intrat in garsoniera, criminalistii au gasit lucrurile in dezordine, mancare veche de mai bine de o saptamana, bani imprastiati peste tot. Locuinta nu mai era racordata la reteaua de energie electrica, iar cadavrul barbatului era intepenit in genunchi, in fata patului.

Criminalistii au considerat, insa, ca moartea se datoreaza unui infarct, avand in vedere ca barbatul consuma foarte des tarii si fuma la fel de mult. Si rudele si vecinii au declarat ca il stiau pe barbat un impatimit al paharului. De, asemenea, ceilalti locatari de palier spun ca, deseori, dupa ce consuma alcool, batea pe la usi pentru a cere inca un pahar, dar tot ei spun ca il vedeau rar pe barbat, ultima data fiind in urma cu doua saptamani. Nu-l vedeam des. Nu l-am vazut de vreun an, dar stiu ca bea mult, a declarat Claudiu Hegedus, unul din vecini. Si Dan Duca, un alt locatar din acelasi bloc, a spus ca vecinul gasit decedat in locuinta mergea si batea pe la usi pe la oameni, cand bea, dar nu era prea problematic.

In timp ce criminalistii vor trebui sa afle imprejurarile in care s-a produs decesul, rudele il vor ingropa pe barbat in comuna Creaca, unde s-a nascut.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »