Moment festiv la Clubul Pensionarilor din Zalau

Magazin Salajean 29 octombrie 2010 0

Moment festiv la Clubul Pensionarilor din Zalau

In cursul zilei de astazi, pensionarii membri ai Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Zalau aniverseaza 20 de ani de la infiintarea Federatiei Nationale Omenia, care incadreaza toate Casele de Ajutor ale pensionarilor din tara. La manifestarea festiva sunt invitate sa participe si autoritatile locale si judetene, precum si reprezentanti ai institutiilor de deconcentrate.

Presedintele CARP Zalau, Ioan Ivascau, ne-a declarat ca in cadrul evenimentului vor fi acordate diplome, atat membrilor clubului, cat si colaboratorilor, pentru activitatea depusa in sprijinului pensionarilor. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 12, la Clubul Pensionarilor din Zalau, avand sediul la parterul Blocului Perla.

Federatia Nationala OMENIA a Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din Romania a luat fiinta prin afilierea Caselor de Ajutor Reciproc ale Pensionarilor din tara, la data de 24 septembrie 1990, in baza prevederilor art. 37 din Constitutia Romaniei. Toate activitatile si actiunile intreprinse de conducerea Federatiei, filialelor judetene si CARP-urilor au avut si au un singur scop major: protectia sociala reala a membrilor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »