Modernizarea Spitalului Orasenesc Simleu a ajuns la final

Magazin Salajean 4 august 2011 0

Modernizarea Spitalului Orasenesc Simleu a ajuns la final

Lucrarile de modernizare a Spitalului Orasenesc din Simleu Silvaniei au ajuns la final, receptia investitiei fiind programata de autoritatile locale saptamana viitoare, ne-a declarat primarul orasului, Septimiu Turcas. Proiectul in valoare de 3,1 milioane de lei, asigurati prin intermediul Programului Operational Regional POR, axa 3.1., a prevazut modernizarea ambulatoriului din corpul D al unitatii sanitare. De asemenea, in cadrul aceluiasi proiect, s-au facut achizitiile serviciilor de dirigentare de santier, audit, publicitate si informare.

Administratia locala de sub Magura a inceput sa lucreze la acest proiect inca de acum doi ani, cand au fost achizitionate serviciile de proiectare si au fost obtinute avizele necesare, in timp ce in toamna anului trecut a fost semnat contractul de finantare si a fost organizata licitatia in vederea desemnarii constructorului care sa se ocupe de lucrari.

Programul Operational Regional POR, axa 3.1 isi propune imbunatatirea calitatii infrastructurii serviciilor de asistenta medicala si repartizarea teritorial – regionala echilibrata a acestora pe teritoriul tarii, pentru asigurarea unui acces egal al cetatenilor la serviciile de sanatate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »