MMC Bikers Fest IV -2011 – sute de motociclete, peste o mie de participanti

Magazin Salajean 1 septembrie 2011 0

MMC Bikers Fest IV -2011 – sute de motociclete, peste o mie de participanti

Cateva sute de motociclete si peste o mie de participanti au facut neincapatoare “Broscaria” din Simleu Silvaniei, in perioada 26-28 august 2011. Cei mai multi au venit pe motoare din toata tara, dar pentru importanta evenimentului nu sunt de neglijat participantii din Ungaria, Austria, Italia, Anglia, Norvegia si Ucraina…De asemenea, acesta a fost festivalul motociclistic cu cel mai mare numar de cluburi motoparticipante, de la cele mai noi si pana la cluburile renumite la nivel mondial, precum “Hells Angels”.

Clubul de motociclisti MMC (Meses Moto Club) a luptat din rasputeri sa obtina prima pozitie intre organizatorii de gen din tara… si au reusit – cel mai reusit festival motociclistic international organizat vreodata in Romania. Fotografiile si comentariile din presa si de pe internet completeaza cu varf si indesat aceasta reusita, importanta atat pentru MMC, cat si pentru judetul nostru, altfel destul de lipsit de evenimente cu adevarat importante.

Organizat excelent, ordonat si cu reguli ce parca nici din greseala nu puteau fi incalcate, a patra editie a MMC Bikers Fest a primit toate laudele posibile si a facut ca, probabil, de acum inainte, sa fie cel mai asteptat eveniment al judetului.

“Multumiri putinilor sponsori care ne-au ajutat in acest an, participantilor si, nu in ultimul rand, colegilor mei din MMC pentru munca depusa” (Nelu Brindea, presedinte MMC).

Cu toate ca multi au ramas cu gura cascata, MMC-istii spun sec ca se poate si mai bine. Oare ne asteapta ceva si mai “tare” la anu?!

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »