Mircea Pop, propus pentru funcţia de director la Casa de Pensii Sălaj

Mihaela Oprea 30 iulie 2012 0
Mircea Pop, propus pentru funcţia de director la Casa de Pensii Sălaj

Funcţia de director la Casa Judeţeană de Pensii (CJP) Sălaj ar putea fi ocupată de Mircea Pop, fostul director al Forţelor de Muncă Sălaj, după ce postul a rămas vacant odată cu numirea lui Filonaş Chiş în funcţia de prefect al judeţului Sălaj şi care deţinea acest post în cadrul instituţiei. Mircea Pop va ocupa şefia CJP Sălaj doar pentru o perioadă de interimat, întrucât această funcţie “este rezervată” pentru Filonaş Chiş.
În prezent, Mircea Pop deţine postul de consilier superior în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj. “Am fost propus de mai multă vreme pentru postul de director al Casei de Pensii Sălaj, însă nu am decis dacă voi accepta. Urmează să văd dacă voi fi numit cu detaşare sau prin transfer, fiind nevoit să aştept acordul pentru deblocarea postului. Urmează să primesc actele oficale de numire de la Casa Naţională de Pensii şi Asigurări Sociale”, ne-a declarat Mircea Pop.
Potrivit acestuia, cel mai probabil decizia privind numirea va fi transmisă în cursul zilei de marţi, cel mai târziu la finele săptămânii în curs.
Mircea Pop este propunerea PSD Sălaj pentru această funcţie de conducere. Postul de director la CJP Sălaj a rămas neocupat din luna mai, când fostul director Filonaş Chiş a fost numit oficial prefect al judeţului Sălaj. Atribuţiile de director executiv al Casei de Pensii au fost preluate de Anamaria Perneş, directorul adjunct al instituţiei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »