Mircea Pop a preluat oficial conducerea Casei de Pensii Sălaj

Mihaela Oprea 3 august 2012 1
Mircea Pop a preluat oficial conducerea Casei de Pensii Sălaj

Fostul director al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj, Mircea Pop, a preluat vineri funcţia de director la Casa Judeţeană de Pensii Sălaj, acesta luând locul lui Filonaş Chiş, care conduce în prezent Instituţia Prefectului Sălaj. Mircea Pop se va afla la şefia CJP Sălaj doar temporar, până Filonaş Chiş se va reîntoarce în această instituţie.
Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sălaj, Oana Ciobanu, la investirea în funcţie a fost prezent şi prefectul judeţului. “Prin ordinul numărul 1.055, emis în data de 1 august, anul curent, de preşedintele Casei Naţionale de Pensii Publice, Mircea Vasile Pop a fost numit să exercite, cu caracter temporar, funcţia publică de director executiv în cadrul CJP Sălaj. Astfel, în cursul zilei de vineri, prefectul judeţului, Filonaş Chiş, a participat la investirea acestuia în funcţie”, a declarat Oana Ciobanu.
Până la preluarea conducerii Casei de Pensii, Mircea Pop a ocupat postul de consilier superior în cadrul AJOFM Sălaj. Acesta este propunerea PSD Sălaj pentru şefia instituţiei menţionate. Postul de director la CJP Sălaj a rămas neocupat din luna mai a anului în curs, când fostul director Filonaş Chiş a fost numit oficial prefect al judeţului Sălaj.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 6 august 2012 at 09:23 - Reply

    Mare stire!

Lasa un Raspuns »