Ministrul de Interne a survolat Salajul

Magazin Salajean 18 mai 2007 0

Ministrul de Interne a survolat Salajul

Ministrul Internelor si Reformei Administrative, Cristian David, a avut in cursul zilei de ieri o serie de intalniri cu reprezentantii administratiei publice locale si judetene. In cadrul unei conferinte de presa, organizata la sediul Institutiei Prefectului Judetului Salaj, proaspatul ministrul de Interne a amintit de intalnirile cuprinse in programul vizitei sale, nuantand pe alocuri deciziile luate in urma seditelor la care a participat. Astfel, prima institutie vizitata de Cristian David a fost cea a Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Salaj, acolo unde, spune ministrul, nu a sesizat probleme legate de activitatea politieneasca. Singura obiectie a ministrului, in urma discutiilor purtate cu reprezentantii IPJ Salaj, a fost legata de numarul mult prea mare a accidentelor rutiere soldate cu morti, in conditiile in care Ministerul si-a propus o scadere a ratei acestora cu 5 procente, anual, la nivelul fiecarui judet.

Cristian David a participat, apoi, la o intalnire cu reprezentantii sindicatelor pensionarilor, de unde a plecat profund impresionat de relatia pe care acestia o au cu autoritatile publice locale. La aceasta intalnire, discutiile purtate cu reprezentantii pensionarilor au fost mai mult decat pozitive. Spun acest lucru in contextul in care discutiile purtate vor fi finalizate prin programarea unei intalniri cu primul ministru Calin Popescu Tariceanu, intalniri in cadrul careia ii voi pune acestuia la dispozitie setul de probleme cu care se confrunta pensionarii.

In cadrul vizitei sale in judetul Salaj, ministrul de Interne a mai participat la o intalnire de lucru cu reprezentantii administratiei publice locale si judetene si parlamentarii salajeni, cadru in care s-au discutat, bineinteles, probleme legate atat de factorul administrativ, cat si despre existenta si punerea in practica a programelor de dezvoltare a judetului. In fine, ultimul punct aflat pe ordinea de zi a vizitei ministrului Cristian David a fost cel legat de verificarea activitatii Biroului Electoral Judetean, acolo unde, sustine reprezentantul Guvernului, toate sunt perfecta in ordine. Vom reveni cu alte informatii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »