Ministerul Muncii a luat pulsul judetului

Magazin Salajean 3 aprilie 2009 0

Ministerul Muncii a luat pulsul judetului

Ministrul secretar de stat in cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS), Mariana Nedelcu, a participat, ieri, la Zalau, la o serie de intalniri cu reprezentantii administratiei locale. Astfel, la primele ore ale diminetii, secretarul de stat s-a intalnit la Institutia Prefectului Judetului Salaj cu reprezentantii serviciilor publice deconcentrate, sub-ordonate MMFPS, dar si cu exponentii Consiliului Judetean si Directiei de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Zalau. Pe urma, Mariana Nedelcu a purtat o serie de discutii cu membrii catorva ONG-uri salajene, vizitand apoi Centrul Social de Urgenta Zalau.

In finalul vizitei sale, ministrul secretar de stat a luat parte la o sedinta cu tema Oportunitati de finantare in domeniul social, intalnire la care au participat primari, referenti sociali si reprezentanti ai ONG-urilor, care activeaza in domeniul protectiei sociale.

Am venit in Salaj, indeosebi, pentru a vedea modul de utilizare a banilor proveniti de la MMFPS. Astfel, am constatat cu placere ca acesti bani au fost utilizati asa cum trebuie. Am mai observat faptul ca autoritatile din Salaj sunt preocupate de domeniul protectiei si asistentei sociale , a declarat Mariana Nedelcu, in cadrul unei conferinte de presa.

Prezent si el la intalnirea cu mass media locala, prefectul de Salaj, Ionel Ciunt, a afirmat ca una dintre solutiile iesirii din actuala criza economica este accesarea de fonduri europene. Traversam o perioada grea, de criza financiara. Tocmai de aceea, trebuie sa intelegem ca, prin accesarea fondurilor europene, putem sa iesim din aceasta situatie mai devreme decat se preconizeaza , a spus prefectul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »