Minibursa pentru cehani

Magazin Salajean 16 iunie 2010 0

Minibursa pentru cehaniSomerii din Cehu Silvaniei care doresc sa munceasca in domeniul confectiilor textile isi pot incerca norocul la minibursa din aceasta vineri. Actiunea din 18 iunie este organizata de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj, la sediul societatii Silvana Cehu Silvaniei, cu incepere la ora 9.

Producatorul de tricotaje pune la bataie 41 de locuri de munca, mai mult de jumatate dintre acestea, respectiv 25, fiind destinate muncitorilor necalificati. Alte zece posturi sunt disponibile in meseria de confectioner asamblator articole din textile, iar sase sunt destinate persoanelor interesate sa lucreze pe postul de confectioner tricotaje dupa comanda.

La nivelul orasului Cehu Silvaniei sunt inregistrati 552 de someri, numarul persoanelor calificate in domeniul confectiilor este de 86, iar al muncitorilor necalificati, 42. AJOMF Salaj organizeaza burse ale locurilor de munca pentru meserii cerute pe piata muncii de catre agentii economici, ori de cate ori exista o solicitare bine fundamentata.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »