Mina Sarmasag livreaza carbune spitalelor din Simleu si Cehu Silvaniei

Magazin Salajean 5 noiembrie 2009 0

Mina Sarmasag livreaza carbune spitalelor din Simleu si Cehu SilvanieiSpre deosebire de anul trecut, cand numeroase unitati de invatamant au solicitat Minei Sarmasag sa le livreze carbune pentru a incalzi salile de clasa, in acest sezon rece aceste comenzi nu s-au mai repetat. Mina Sarmasag a primit asemenea cereri doar din partea Spitalelor Orasenesti din Simleu Silvaniei si Cehu Silvaniei, ne-a declarat directorul exploatatiei miniere, Teodor Ardelean. Doar de la aceste doua spitale am primit comenzi sa le livram carbune pentru incalzirea in perioada rece. In total, este vorba de aproximativ 300 de tone de lignit, pe care il putem furniza, a declarat Ardelean.

In ceea ce priveste contractul de livrare a carbunelui pe care Mina Sarmasag il are cu CET Oradea, sursa citata ne-a declarat ca se va face un act aditional la contractul precedent, astfel incat mina sa ramana furnizor de combustibil pentru centrala oradeana. Contractul actual pe care il avem cu CET Oradea este valabil pana in ianuarie, dupa care vom face un act aditional de prelungire, pe o perioada de inca trei luni. Apoi, vom vedea care este situatia. Cantitatea de lignit pe care o livram oradenilor este deaproximativ 70.000 de tone, a declarat Ardelean.

Mina Sarmasag a livrat si in anii trecuti lignit pentru CET Oradea, tot in baza unor acte aditionale la contract, centrala respectiva fiind cel mai important client pe care il are exploatatia miniera sus amintita.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »