Mii de salajeni au participat la Ziua Nationala de Curatenie

Magazin Salajean 15 mai 2012 0

Mii de salajeni au participat la Ziua Nationala de Curatenie Ziua Nationala de Curatenie, desfasurata in cadrul proiectului Let`s Do It, Romania! a avut o rezonanta deosebita, weekendul trecut, in Salaj, prin participarea a peste 2.000 de voluntari, care au reusit sa stranga un numar impresionant de deseuri. Astfel, conform datelor furnizate de liderii grupurilor care au actionat in Zalau sau in zonele limitrofe, numarul total al sacilor colectati a fost 963, din care 603 reciclabili, iar 360 nereciclabili.

Potrivit coordonatorului judetean Olimpia Chende, la actiune au participat voluntari de la Primaria Municipiului Zalau, de la primariile oraselor Jibou si Cehu Silvaniei, precum si un numar de 26 comune din judet, care au participat la actiunea de voluntariat cu elevi sau angajati, pentru zece comune confirmand participarea primariile, iar pentru 16 – reprezentanti ai scolilor.

Pentru acest an, echipa LDIR a propus pentru salubrizare 36 de zone din Zalau sau limitrofe orasului, reusind salubrizarea tuturor acestora. Cele trei zone pentru care nu s-au gasit, totusi, echipe de voluntari sunt triajul Garii Zalau, blocurile ANL din cartierul Bradet si Monumentul de la Guruslau.

Sambata, 350 de elevi si 20 de salariati ( Tenaris Silcotub si BRD ) au participat la salubrizarea zonelor propuse de echipa LDIR: Meses, Criseni

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »