Microbuze scolare pentru 15 scoli

Magazin Salajean 12 februarie 2008 0

Microbuze scolare pentru 15 scoliMicrobuzele pe care 15 scoli din judet le-au asteptat un an intreg pentru a rezolva problema transportului elevilor la cursuri trebuie sa ajunga astazi si in Salaj. Inspectorul scolar general, Ioan Abrudan, ne-a declarat ca soferii au pornit ieri, spre Bucuresti, impreuna cu reprezentantul firmei care livreaza masinile, astfel ca acestea pot ajunge in Salaj respectandu-se termenul stabilit de cele doua parti. Ni s-a promis ca, pana astazi, toate cele15 masini vor fi gata. Firma s-a tinut de cuvant, astfel ca am trimis 15 soferi la Bucuresti, sa aduca microbuzele, a spus Ioan Abrudan.

De aceste masini vor beneficia elevii scolilor comasate, care au de facut zilnic cativa kilometri pentru a ajunge la cursuri. Pana acum, aspectul transportului a fost sustinut financiar cu sprijinul autoritatilor locale, acestea punand microbuze proprii sau inchiriate la dispozitia unitatilor de invatamant de care raspund.

Achizitionarea masinilor a fost facuta cu cei 1,6 milioane de lei pe care Guvernul i-a alocat judetului Salaj in scopul rezolvarii transportului copiilor la unitatile de invatamant.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »