Medicii zalauani ies in strada

Magazin Salajean 13 decembrie 2006 0

Medicii zalauani ies in stradaCateva sute de persoane, angrenate in activitatea Spitalului Judetean Zalau, vor iesi in strada pentru a face cunoscuta, oficial, sustinerea de care se bucura actualul director al institutiei amintite, Ioan I. Muresan, pentru a ramane managerul unitatii spitalicesti. Fiind deja autorizat, mitingul urmeaza sa aiba loc in cursul zilei de azi, incepand cu ora 13, pe platoul din fata Institutiei Prefectului Judetului. In fond, este vorba despre cea de a doua actiune de acest fel, in care cadrele sanitare de la Spitalul Judetean Zalau manifesta pentru ramanerea la conducerea unitatii spitalicesti a actualului director interimar.

Pe de alta parte, surse din cadrul Spitalului sustin ca, azi, manifestantii vor inmana Institutiei Prefectului Judetului Salaj un Memoriu, care urmeaza sa ajunga atat la Presedintie, cat si la Guvernul Romaniei. Cei care se vor angrena in actiunea de protest, sustin ca o numire a lui Ioan F. Muresan – contracandidatul actualului director interimar – la conducerea Spitalului ar fi nedreapta si ca, mai mult de atat, s-ar incalca regulamentul de concurs. Ioan I. Muresan isi va pastra pozitia de interimar pana in 15 decembrie, data la care urmeaza sa se publice raspunsul in urma contestatiei pe care directorul a depus-o la Ministerul Sanatatii.

In urma cu o saptamana, la Spital, a avut loc prima actiune de sustinere a lui Ioan I. Muresan, eveniment la care au participat circa 200 de persoane din cadrul unitatii spitalicesti. Ce se va intampla azi, veti afla in numarul de maine al ziarului nostru.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »