Masuri pentru situatiile de urgenta

Magazin Salajean 3 aprilie 2009 0

Consilierii locali ai orasului Jibou au aprobat, in sedinta ordinara desfasurata in aceasta saptamana, un proiect de hotarare privind asocierea urbei cu celelalte 60 de unitati teritorial-administrative din judet, in vederea infiintarii Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitare ECODES Salaj. Organizatia va urmari dezvoltarea fiecarei comunitati in parte, dar si a judetului, ca un tot unitar.

In acelasi cadru, alesii locali au avut in atentie doua puncte privind situatiile de urgenta, ambele primind unda verde cu majoritate de voturi. Mai exact, este vorba despre Organigrama Serviciului de Urgenta Voluntar din cadrul Primariei Jibou, precum si de Planul de pregatire in domeniul situatiilor de urgenta la nivelul orasului, in anul in curs.

S-a mai aprobat Regulamentul de atestare a persoanelor fizice pentru obtinerea calitatii de administrator de imobile la asociatiile de proprietari, iar alesii locali si-au dat acordul si pentru mutarea Serviciului de gospodarire comunala a Primariei Jibou in strada 22 Decembrie 1989 nr. 79, astfel ca imobilul in care a functionat pana acum sa poata fi reabilitat.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »