Mars in memoria lui Ovidiu Milas, tanarul inecat in Belis

Magazin Salajean 30 aprilie 2010 0

Ovidiu Milas, tanarul din Zalau care s-a inecat in lacul Belis-Fantanele din Cluj, va fi comemorat de fostii colegi de la Colegiul National Silvania din municipiu, unde tanarul a absolvit anul trecut. Acestia organizeaza luni, la Zalau, un mars in memoria colegului lor care s-a stins din viata la varsta de numai 20 ani.

Fostii colegi de liceu si prietenii tanarului care si-a pierdut viata in lacul de la Belis-Fantanele vor sa-i aduca acestuia un ultim omagiu. La rugamintea parintilor, care in tragicul eveniment de sambata seara si-au pierdut singurul copil, acestia vor organiza, luni, de la ora 12, un mars in memoria lui Ovidiu Milas. Tinerii se vor intalni la Colegiul National Silvania, in sala de clasa a lui Ovidiu, si vor strabate Bulevardul Mihai Viteazul pana in zona Astralis, la locuinta acestuia, unde vor pastra un moment de reculegere. De acolo, colegii si prietenii tanarului vor merge la Biserica Sfanta Vinere din Zalau, pentru a asista la slujba de pomenire in numele lui Ovidiu Milas.

Dirigintele din liceu, Emilia Pop, ne-a spus ca Ovidiu era un copil extrem de cuminte si foarte disciplinat. Era atat de linistit, niciodata nu a creat probleme la scoala. Invata bine, intotdeauna a avut media peste 9 la invatatura. Era un tanar cu suflet mare si prieten cu toata lumea. Am ramas socati la auzirea vestii ca s-a stins din viata, ne-a spus dirigintele. Si Mihai Negrean, un prieten al lui Ovidiu, ne-a spus ca acesta era un prieten adevarat. Daca aveam vreo problema, Ovi era mereu alaturi de mine.

Stia sa fie un prieten. Asa ca, toti cei care doresc sa se alature marsului in amintirea lui Ovidiu sunt asteptati, in curtea Colegiului, a afirmat acesta. Colegii si prietenii lui Ovidiu vor purta luni, pe timpul marsului memorial, tricouri pe care este scris mesajul Vei ramane mereu in amintirea noastra, prieten drag. Vor fi prezenti la momentul comemorativ si cativa dintre colegii de la Facultatea de Automatica din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca, unde tanarul era student.

Ovidiu Milas va fi dus pe ultimul drum, de catre parinti, rude, prieteni si apropiati, sambata, inmor-mantarea avand loc de la ora 13, in localitatea Mesesenii de Sus.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »