Marc, ales vicepresedinte al CDR Nord-Vest

Magazin Salajean 2 septembrie 2010 0

Marc, ales vicepresedinte al CDR Nord-Vest

Seful administratiei judetului Salaj, Tiberiu Marc, este, incepand de ieri, noul vicepresedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regionala (CDR) a Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.

Numirea lui Marc in aceasta functie, pe care o va ocupa timp de un an, a fost decisa in sedinta ordinara, in cadrul aceluiasi eveniment fiind ales si noul presedinte al CDR Nord-Vest, in persoana lui Radu Tirle, presedintele Consiliului Judetean Bihor.

Membrii CDR au avizat mai multe proiecte finantate in regiune prin Programul Operational Regional 2007-2013. Contractele in cauza sunt incheiate intre ADR Nord-Vest, in calitate de organism intermediar, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in calitate de autoritate de management, si unele autoritati publice locale, in calitate de beneficiari de finantare nerambursabila prin POR. Pe lista acestor proiecte se regasesc patru ce vizeaza investitii pentru judetul Salaj, si anume: reabilitarea infrastructurii educationale in comuna Balan, modernizarea ambulatoriului din cadrul Spitalului orasenesc Simleu Silvaniei, imbunatatirea dotarii cu echipamente a bazelor operationale pentru interventii in situatii de urgenta din Transilvania de Nord si reabilitarea DJ 108A: DN 1F-Romanasi-Creaca-Benesat.

In cadrul aceleiasi sedinte a fost avizat si Acordul dintre ADR Nord-Vest si Consiliul Judetean Salaj, pentru implementarea proiectului Ruraland – actori ai dezvoltarii rurale, finantat prin Programul de cooperare interregionala INTERREG IVC.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »