Manifestari dedicate Zilei Eroilor

Magazin Salajean 12 mai 2010 0

Manifestari dedicate Zilei EroilorPentru a marca Ziua Eroilor, Institutia Prefectului judetului Salaj organizeaza, in data de 13 mai, o serie de activitati festive inchinate eroilor neamului romanesc. Manifestarile vor debuta la ora 9, la sala Porolissum a Consiliului Judetului Salaj, cu alocutiuni sustinute de oficialitatile invitate la eveniment. Tot in acelasi cadru, elevii salajeni vor da citire eseurilor concepute de ei pentru sarbatorirea Zilei Eroilor.

Programul festiv continua la Catedrala Inaltarea Domnului, unde va fi tinuta o slujba de pomenire in cinstea eroilor, precum si un moment de reculegere in memoria eroilor de razboi. Activitatile continua cu ceremonialul militar-religios la Cimitirul Eroilor din municipiul Zalau, ce va avea loc incepand cu ora 13:30. Vor avea loc depuneri de flori si lumanari pe mormintele eroilor si depunere de jerbe la Monumentul Eroilor.

Manifestarile dedicate acestei zile se vor incheia cu o defilare a Garzii de Onoare in cinstea celor decedati pe campul de lupta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »