Maine, aproximativ 3.800 de salajeni vor participa la Curatenia Nationala

Magazin Salajean 24 septembrie 2010 0

Maine, aproximativ 3.800 de salajeni vor participa la Curatenia Nationala

Ziua de Curatenie Nationala, programata pentru 25 septembrie prin proiectul Let`s Do It, Romania!, a atras pana in prezent aproximativ 3.800 de voluntari din Salaj, peste o mie din ei inscriindu-se in ultimele trei zile. La nivel de judet, se va face curatenie in 47 de comune si patru orase, numarul cel mai mare de voluntari fiind estimat pentru municipiul Zalau.

La nivel de judet, se va face curatenie in 47 de comune si patru orase, numarul cel mai mare de voluntari fiind estimat pentru municipiul Zalau. Voluntarii zalauani sunt asteptati sambata, la ora 8, la punctul de inregistrare care va fi organizat in Piata 1 Decembrie 1918 (pe platou), pentru a le fi repartizate mormanele de deseuri care trebuie curatate. Pentru circa 600 de voluntari care se vor prezenta la punctul de inregistrare respectiv, organizatorii pot pune la dispozitie mijloace de transport care sa ii duca la mormanele din jurul municipiului, dar si in judet.

Totusi, avand in vedere numarul foarte mare de voluntari inscrisi pe ultima suta de metri, voluntarii din Zalau sunt rugati sa isi asigure singuri manusi si cate un sac de plastic (pentru deseuri, o rola de 10 buc/4,16 lei), intrucat stocul pregatit de organizatori a fost epuizat.

Pentru Simleu Silvaniei, punctul de inregistrare va fi in Parcul Central, unde voluntarii sunt asteptati sambata la ora 8, pentru a li se repartiza manusi si saci. Dovada ca locuitorii de sub Magura sunt pregatiti pentru Ziua de Curatenie Nationala sunt cei peste 100 de simleuani inscrisi deja pentru Marea Curatenie care se face in cateva zone importante pentru oras, dintre care mentionam Valea Crasnei, in aval, pasunea orasului si zona situata deasupra cabanei Bradet

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »