Mai sunt someri care vor sa munceasca

Magazin Salajean 13 iulie 2010 0

Mai sunt someri care vor sa munceascaDupa cele doua miniburse organizate in decursul unei saptamani si care s-au dovedit a fi un esec, producatorul de confectii M Stil MS din Zalau a gasit 20 de salajeni interesati sa munceasca. Pentru asta, reprezentantii societatii, in colaborare cu cei ai Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj s-au deplasat ieri, la Cuzaplac, la solicitarea unui grup de fosti angajati ai unei firme de confectii care s-a desfiintat.

Ne bucuram ca am gasit oameni care vor sa munceasca. Intrucat vorbim despre 20 de persoane, toate din zona Almas-Cuzaplac, am decis sa ne facem un punct de lucru aici, ne-a declarat Mihaela Iovu, managerul M Stil MS.

Reamintim ca la solicitarea producatorului de confectii, AJOFM Salaj a organizat in 2 si 9 iulie, doua miniburse, la Crasna si Zalau, in cadrul carora au fost puse la bataie 25 de posturi de muncitori necalificati si 25 destinate confectionerilor. In urma actiunilor amintite, din criza de someri interesati sa revina in campul muncii, angajatorul nu a selectat in vederea incadrarii decat doua persoane.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »