Mai multe persoane muscate de caini

Magazin Salajean 6 martie 2007 0

Mai multe persoane muscate de caini

Muscaturile de caine revin in atentia publicului, dupa ce doar in week-endul care a trecut, la Unitatea de Primire a Urgentelor au fost tratate 4 victime care prezentau plagi rezultate in urma unor muscaturi de caine, in diferite zone ale corpului.

In data de 3 martie, la UPU au fost inregistrate trei victime ale unor muscaturi: o femeie de 75 de ani, din Ciumarna a fost muscata de caine pe fata dorsala a gambei drepte, o alta femeie de 18 ani, din Zalau a fost tratata pentru o plaga generata de o muscatura de caine la policele stang – plaga fiind mai veche de o saptamana, iar un copil de 7 ani, din Crasna, a fost si el muscat de pavilionul urechii stangi.

In alta ordine de idei, numarul cazurilor tratate de catre personalul medical UPU a crescut si, la fel, in crestere se afla si numarul de internari. Au crescut, de la 51 la 72 numarul victimelor care au prezentat plagi, fracturi, traumatisme, entorse, contuzii etc si tot o usoara crestere se poate observa si la cazurile de pneumonie si viroze respiratorii, in timp ce bronsitele au inregistrat o scadere destul de insemnata, de la 13, la 7 cazuri.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »