Luna curateniei generale vs. vremea

Magazin Salajean 26 martie 2007 0

Luna curateniei generale vs. vremea

Initiativa Primariei Municipiului Zalau, respectiv Programul Luna curateniei generale in municipiul Zalau, a prins contur, inca de la mijlocul acestei luni si se va finaliza in cursul lunii aprilie.

Astfel ca, primele activitati au fost repartizate Directiei Generale de Administrare a Domeniului Public (DGADP) Zalau, respectiv salubrizarea spatiilor verzi, carosabilului si trotuarelor din Cartierul Stadion si strada 22 Decembrie 1918. Au fost efectuate lucrari de toaletare si varuire a pomilor, curatirea tuturor spatiilor din spatele garajelor si conductelor. Totodata, au fost plantati o serie de arbusti ornamentali. In aceasta perioada erau programate o serie de activitai in zona Cartierului Bradet, insa, din cauza vremii nefavorabile nu am reusit sa le ducem la bun sfarsit, ne-a spus Virgil Nicora, director tehnic in cadrul DGADP Zalau.

Totodata, printre atributiile pe care le are institutia se numara si lucrarile de reconditionare a mobilierului urban in locatiile: Parcul Central, Piata 1 Decembrie 1918, Piata Iuliu Maniu si parcurile Bradet, Crisan si Dumbrava Nord. DGADP vor mai efectua lucrari de reconditionare sau inlocuire a indicatoarelor de circulatie, precum si a panourilor amplasate la intrarile in localitate si intersectii.

Va reamintim ca printre unitatile participante la acest program se mai numara: Sistemul de Gospodarire a Apelor Zalau, Compania de Apa Somes-Tisa, sucursala Zalau, E-On Gaz, SC Uzina Electrica SA, RomEntrans SRL, SC Tramnsurbis SA, institutii si unitati scolare si societati comerciale.

Scopul programului este constientizarea populatiei municipiului privind necesitatea intretinerii permanente a curateniei localitatii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »