Lucrarile pentru primul bloc ANL simleuan vor mai dura putin

Magazin Salajean 3 aprilie 2009 0

Lucrarile pentru primul bloc ANL simleuan vor mai dura putinInvestitia de 2,3 milioane de lei a ANL pentru blocul de pe strada Mihail Sadoveanu se apropie de final. Avand in vedere ca terminarea lucrarilor a fost initial devansata pentru finalul lunii februarie 2009, ca urmare a unor dificultati legate de stratul freatic, cele 24 de apartamente ale blocului de pe strada Sadoveanu se estimeaza ca vor atinge punctul terminus spre finele lunii mai. Conditiile meteo defavorabile si temperaturile scazute au facut ca imobilul sa sufere aceasta devansare a lucrarilor din luna februarie pentru luna mai, noii locatari fiind nevoiti sa mai astepte putin timp pentru a-si prelua apartamentele.

Constructorul desemnat de Agentia Nationala a Locuintelor pentru lucrarile la acest imobil este SC Cimp SRL din Baia Mare, care in momentul de fata se afla in stadiul de finalizare a mansardei acoperisului.

Dupa finalizarea celui de-al doilea bloc ANL, cel de pe strada Stadion, Consiliul Local al Primariei orasului va incerca demararea de noi proiecte pentru alte blocuri ANL.

Astfel, se preconizeaza ridicarea a inca 90 de apartamente a caror amplasament ar putea fi stabilit pe strada Nicolae Balcescu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »