Lucrările pe strada Cloșca din Zalău au fost sistate

Lucrările de modernizare începute în urmă cu cinci săptămâni pe strada Cloșca, stagnează, în cel mai pur stil zălăuan. Degeaba s-au trimis notificări celor responsabili, degeaba Primăria a fixat termene clare pentrui finalizarea acestei lucrări, pentru redeschiderea circulației pe această stradă importantă din municipiu, la noi.,. ca la nimeni. Pe Cloșca e pustiu și liniște.

Primăria Municipiului Zalău a răspuns solicitării noastre privind situația lucărilor de pe strada Cloșca, arătând cu degetul spre Electrica.

“Începând din 6 martie, lucrările privind “Modernizare Strada Cloșca din Municipiul Zalău” au fost sistate temporar deoarece, pentru modernizarea străzii, este necesară trecerea în subteran a cablurilor electrice, prin implementarea de către SDEE Transilvania Nord SA – Sucursala Zalău a proiectului de ”Modernizare rețea str. Traian – str. Cloșca”.

Lucrările vor fi reluate după finalizarea modernizării LEA 0,4 kV PTZ 8113 Traian – str. Cloșca de către SDEE Transilvania Nord SA – Sucursala Zalău”, se arată în răspunsul municipalității. Ar fi fost util să știm și când se va întâmpla acest lucru, Primăria fiind cea care ar fi trebuit, în mod normal, să afle cauza pentru care aceste lucrări nu se fac niciodată la timp, astfel încât termenul lucrării, stabilit inițial, să nu fie prelungit.

În cadrul obiectivului de investiții “Modernizare Strada Cloșca din municipiul Zalău” pe această stradă, în urmă cu cinci săptămâni au început lucrările la canalizația subterană a rețelelor de telecomunicații și iluminat public, astfel încât toți operatorii de telecomunicații (cablu, TV, internet, telefonie) și iluminat public trebuie să introducă rețelele în subteran.

Societățile care furnizează servicii de telecomunicații au fost notificate  în termen legal, înainte de începerea lucrărilor, cu privire la proiectele pe care Primăria Municipiului Zalău urmează să le implementeze și cu privire la necesitatea introducerii în subteran a rețelelor aeriene de telecomunicații, prima stradă pe care se implementează canalizația subterană fiind Strada Cloșca (faza de execuție lucrări). În comunicatul Primăriei Zalău, datat 30 ianuarie 2018, se arată:

“Societățile care furnizează servicii de telecomunicații au fost notificate cu privire la proiectele de modernizare a străzilor pe care Primăria Municipiului Zalău urmează să le implementeze și cu privire la necesitatea introducerii în subteran a rețelelor aeriene de telecomunicații, prima stradă pe care se implementează canalizația subterană fiind Strada Cloșca (faza de execuție lucrări).”

Electrica Distribuție este deținătorul rețelei pe care sunt amplasate aceste cabluri de telecomunicații, însă după toate probabilitățile, ne va prinde vara în același stadiu, deși în mod normal lucrarea ar fi trebuit să fie aproae gata. Reprezentanții Electrica Zalău nu au putut fi contactați iar la solicitarea noastră scrisă nu am primit un răspuns până la închiderea ediției, urmând să revenim cu un nou articol atunci când vom avea informații suplimentare din partea Electrica Zalău.

 

 

 

Alte articole

6 Thoughts to “Lucrările pe strada Cloșca din Zalău au fost sistate”

 1. de unde nu-i nici Dumnezo nu cere !!!

  primarul ciunt = un zero barat ! asa a fost asa a si ramas. Cat a fost prefect nu a facut nimic, iar acuma ca si primar isi pastreaza calitatile de om care fuge de raspundere ! asa zisul primar ciunt, nu mai raspunde pentru nimic in primarie , el si-a delegate toate sarcinile la subordonati, la vice primari si la administratorul orasului. El nu mai are nici o raspundere, doar MERITE, daca o sa fie cazul.
  toate lucrarile din Zalau si din Salaju sunt date la firme de casa ale PSD-ului. Peste tot vezi aceleasi firme conduse din umbra sau mai nou nici nu se mai feresc de marii PSD-isti din Salaj. Aici trebuie reamintita noua firma PSD-ista DELTICOM ! firma lui Tibiu MArc, firma care are acces la toate lucrarile din oras. Caci e unica furnizoare de beton si asphalt pentru primaria Zalau.
  Sa ne uitam cine a CASTIGAT aceasta lucare! |firma inserco, firma lui Mirel, excrocul, cel care a falimentat o multime de alte firme, cel care a dat tepe peste tepe, la statul roman si la alte firme private. Firma care de 2-3 ani termina lucrarile la PIATA AGROALIMENTARA

 2. Anonim

  curios e cum in primarie isi gasesc locul toti politicienii prosti, tampiti, incompetent, hoti, etc. Cine a putut aproba un proiect ca acesta, daca nu s-a stability de la inceput un calendar al lucrarilor. Stiati ca cei de la electrica nu au fost intrebati, anuntati ca trebuie sa-si prevada un graficul lor de lucrari si aceasta lucrare?
  de asemeni, nici firmele de cablu nu stiu cum o sa-si bage cablurile subteran !!!
  o sa dureze aceasta lucrare cel putin 2-3 ani !! si uita asa o sa avem blocaje de trafic in tot orasul ! de ce au dat lucrarea unei firme care si-a dovedit incapacitatea de a duce o lucrare la bun sfarsit ?!?! se stie ce patronal firmei, Mirel,este un excroc, care a luat o multime de lucrari mari, multe dintre ele fiind executate foarte prost sau neexecutate deloc

 3. pt redactie: mergeti in spatele blocului D22, pe Gh Doja si vedeti cum arata zona !

  pe Ciunt, il doare un fund de voi, caci el odata ca locuieste la vila in loc. Criseni ! doi, pe el il duce acasa si de acasa la birou, masina primariei, o SKODA SUPERB !
  pe vicele Balajel il doare in cap sau/si fund, caci sunt la fel la el, caci si el are la dispozitie un Duster alb de la primarie , cu sofer la dispozitrie, la scara.
  la fel si Fort, administratorul orasului, si asta obisnuit cu functii la stat, si cu masina institutiei sub fund
  nici nu mai sti pe care tampit sa-l injuri ! caci nici unul nu-si asuma lucrarea asta ! unde masa e ciunt sa se laude cu oprirea lucrarilor pana la anu si lamulti ani ???
  hai nenea ciunt, sa te vedem cum te caci pe tine sau e mai bine sa-ti scoti in fata catelul de balajel, sa latre prostul ceva, si sa speri ca o sa uite lumea ce tampiti sunt la primarie.
  p.s. intreabatil pe vicele Balaje, ce lucrari au facut cei de la Citadin si ADP la blocul lui ??? Caci Balajel si nevasta lui tibi marc se ocupa de coordonarea si conducerea firmei CItadin si a ADP. Arata ca la tigani in zona ! au scot toata mizeria din santuri si au pus-o pe spatial verde !!! au inceput sa darame o central si au lasat totul bala la jumatate ! au spart tot si acuma e numai noroi in zona!! nici balajel nu-si mai scoate masina din garaj de ce mizerie a lasat in urma !! poate ca pana la urma moare careva in zona si atunci o sa dea vina pe opozitie !!!
  iri e scarba de acesti indivizi !

 4. Anonim

  Nesimtitii isi bat joc de noi! Cei care circulam in zona va blestemam in fiecare zi!

 5. Anonim

  A ajuns si Balajel la ciolan.Sa vedemvst tine

 6. votati PSD ! si noi venim si va spargem strada, casa. fata !!!

  sunt curios daca Cint, Balajel sau alti “luminati” au fost pe aceea strada sa vada ce au reusit sa faca din cerea ce au promis ??

Leave a Comment