Lucrarile la Urgenta, aproape finalizate

Magazin Salajean 18 octombrie 2007 0

Lucrarile la Urgenta, aproape finalizate

Lucrarile de amenajare a spatiului unde se desfasoara activitatea Unitatii de Primire a Urgentelor (UPU) sunt in curs de finalizare, valoarea proiectului fiind de 1.200.000 de lei.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Salaj-Zalau, Codruta Puscas, ne-a declarat ca lucrarile de amenajare a spatiului sunt realizate din fonduri primite de la Ministerul Sanatatii, Consiliul Judetean, precum si din fonduri proprii ale spitalului.

Valoarea lucrarilor interioare si exterioare prevazute in studiul de fezabilitate este de 1.200.000 de lei, din care etapa I si II, respectiv cele interioare sunt in cuantum de 700.000 de lei, a spus Codruta Puscas.

In prezent, este in curs de finalizare prima etapa, mai exact, amenajarile interioare ale partii drepte a spatiului (vestiarele si camerele de garda), urmand ca in termen de doua saptamani vor sa incepapa lucrarile de amenajare a spatiilor pentru acordarea ajutorului de urgenta.

Cat priveste echipamentele medicale, acestea sunt achizitionate printr-un program finalizat de Banca Mondiala, in valoare de aproximativ 250.000 de euro, echivalentul a 750.000 de lei.

O valoare exacta a echipamentelor medicale care se vor primi va putea fi cunoscuta doar in momentul receptionarii acestora. Echipamentele vor sosi in decursul a doua luni, fiind achizitionate in urma unei licitatii internationale organizate de Ministerul Sanatatii, din fondurile Bancii Mondiale.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »