Lucrarile la drumurile judetene bat pasul pe loc

Magazin Salajean 4 mai 2012 0

Lucrarile la drumurile judetene bat pasul pe locInterventiile pe sectoarele de drum judetean din Salaj se lasa inca asteptate, nefiind finalizate pana acum procedurile de licitatie. Autoritatile judetene au estimat ca in cursul lunii mai vor fi desemnati castigatorii procedurilor de achizitie, dupa care se va da startul refacerii carosabilului, prin lucrari de intretinere sau covoare bituminoase.

Sase din 11 proceduri de achizitie publica pentru lucrari noi (majoritatea cu executie multianuala) ca diverse tipuri de interventie asupra drumurilor judetene aflate in administrarea Consiliului Judetean si propuse pentru realizare in acest an, au fost demarate, sfarsitul lunii aprilie si inceputul lunii mai fiind perioadele de depunere a ofertelor. Mai apoi, in conformitate cu procedurile si reglementarile in vigoare, vor demara diverse tipuri de lucrari. Pentru contractele multianuale si lucrarile demarate anul trecut, reinceperea acestora este prevazuta la inceputului lunii mai, daca vremea va permite executare lucrarilor in parametrii optimi, au precizat reprezentanti din cadrul Biroului de presa al CJ Salaj.

In cazul lucrarilor de interventii asupra drumurilor judetene aflate in administrarea Consiliului Judetean si propuse pentru realizare in anul 2012 Lucrari de intretinere imbracaminti asfaltice, procedura de achizitii publice a fost demarata in 15 martie 2012. Pentru Lucrarile de intretinere drumuri pietruite pentru sectoarele DJ 108S: Zalha – Cernuc si DJ 191C: Nusfalau – Huseni, procedura de achizitii publice a fost demarata in 19 martie cu data de depunere a ofertelor 2 mai. In cazul Lucrarilor Covoare bituminoase (imbracaminti bituminoase) pe drumurile judetene in localitatea Sarmasag, procedura de achizitii publice a fost demarata 20 aprilie, iar stadiul procedurii de achizitie este in asteptare-validare . De asemenea, pentru lucrarile de asternere de covor asfaltic pe DJ 108R, DN 1F

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »