Lucrand din greu la o crima, Procurorul sef, Rodica Pece, baga pumnul in gura presei

Magazin Salajean 25 septembrie 2007 0

Lucrand din greu la o crima, Procurorul sef, Rodica Pece, baga pumnul in gura preseiDin surse neautorizate, am fost informati ca, la finele saptamanii trecute, mai precis in noaptea de vineri spre sambata, la una dintre pensiunile construite de curand la iesirea din Zalau spre Cluj Napoca, a avut loc o crima pasionala. Informatiile primite la redactie fac trimitere la un caz de omor cu premeditare, in speta fiind vorba de o persoana de sex feminin care a fost ucisa cu bestialitate de amantul sau, individ care, ulterior comiterii faptei, ar fi fost gasit mort in localitatea clujeana Dej. Dupa toate probabilitatile, constient de fapta comisa, criminalul si-ar fi pus capat zilelor aruncandu-se sub tren. Femeia a fost gasita in cursul zilei de vineri, la o zi de la reclamarea disparitiei acesteia de catre fiica sa.

In atari situatii, am incercat sa obtinem din partea Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj informatii cu privire la caz, insa ne-am lovit de mana de fier a procurorului sef al acestei institutii, Rodica Pece. Crezand probabil ca se afla pe tarlaua proprie, cu un soi de manie proletara, angajata Parchetului ne-a trimis la plimbare, spunandu-ne ca este un caz ceva… mai complicat. Este un caz mai aparte. Sa lasam mortul acolo unde este. Nu ma mai deranjati cu prostiile astea. Cand am ceva sa va spun, va anunt eu intr-o conferinta de presa. La revedere!, ne-a anuntat Rodica Pece, trantindu-ne apoi telefonul in nas. Intr-adevar, stiam si noi ca este un caz mai aparte, tocmai de aceea am apelat la cei care ar trebui sa dezlege misterul. Insa, din nefericire, am constatat ca Rodica Pece traieste inca sub dominatia nazista, cu svastica pe unul dintre peretii biroului sau de procuror sef, locatie din care imparte cu darnicie informatii dupa bunul sau plac. Si cand ne gandim ca, pe langa functia de procuror sef, aceeasi Rodica Pece mai detine si rolul de purtator de cuvant al aceleiasi institutii, mai ca ne vine sa fim de acord cu faptul ca ii este foarte greu cu atatea probleme pe umeri. Ca atare, propunem ca cineva care-i monitorizeaza intensa-i activitate, sa ia masurile de cuviinta, astfel incat procurorul sef al Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj sa aiba timp si, totodata, respect pentru cei care, uneori, cu ochii inchisi, contribuie din plin la alimentarea lunara a cardului sau de salariu.

P.S. Pentru ca nu am reusit ieri sa va intorc urarea, permiteti-mi, doamna Rodica Pece, sa va rapesc cateva secunde din timpul dumneavoastra pretios, si sa va spun, si eu, din tot sufletul: Bye, bye!. Adica, tot un fel de La revedere!.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »