Lucian Bode are site

Magazin Salajean 8 februarie 2010 0

Lucian Bode are siteDeputatul PD-L Lucian Bode, ales in colegiul uninominal Simleu Silvaniei, si-a facut site, din dorinta de a relationa mai bine cu electoratul sau. Am incercat sa construiesc o pagina interactiva. Prin intermediul acestei pagini vreau sa relationez de o maniera cat mai eficienta si responsabila cu electoratul meu, in special cu cel din colegiul Simleu Silvaniei si, bineinteles, cu toti salajenii, a precizat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, Lucian Bode, cel ce ocupa si functia de presedinte al democrat liberalilor din Salaj.

Acesta a subliniat faptul ca lansarea site-ului vine in completarea unei actiuni din 2009, respectiv amplasarea de casute postale la fiecare primarie din colegiul unde a fost ales, unde oamenii pot sa ii solicite ajutorul sau sa ii comunice diverse alte probleme.

Bode a apreciat ca printre elementele deosebite ale site-ului se numara sectiunea Adresare lunara, in care deputatul va posta, la finele fiecarei luni, un material pe probleme de natura economica sau sociala, cu referire directa la implicatiile locale. O alta sectiune, Mereu aproape de oameni, este menita sa demonstreze ca sloganul meu de campanie s-a transpus in realitate, dupa dobandirea mandatului de deputat. Ea este dedicata exclusiv actiunilor, indiferent de natura lor, pe care le intreprind in colegiul Simleul Silvaniei, a adaugat Bode. Mai multe, la adresa www.lucianbode.ro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »