Locuri de munca vacante in Salaj

Magazin Salajean 5 august 2011 0

Locuri de munca vacante in Salaj

Peste 70 de locuri de munca sunt disponibile pentru salajenii cu studii medii, acestea fiind publicate, pentru perioada 3-9 august, de catre Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj. Aproape jumatate dintre joburi sunt vacante in industria alimentara, dintre care 20 sunt pentru muncitori necalificati la o fabrica de conserve.

Conform informatiilor furnizate de reprezentantii AJOFM Salaj, 15 posturi sunt disponibile in industria confectiilor, 35 in industria alimentara – dintre care sase sunt pentru ospatari, iar 12 locuri de munca sunt in comert. In constructii sunt libere doar doua locuri pentru care se solicita studii de specialitate si trei ani vechime, respectiv pentru zidar rosar tencuitor. Si in domeniul sanatate si asistenta sociala au aparut, saptamana aceasta, sase locuri disponibile, toate in localitatea Tihau, respectiv cate doua posturi de asistent medical – pentru absolventii scolii postliceale, si ingrijitor persoane varstnice si cate unul pentru animator si lucrator social.

Majoritatea locurilor sunt la angajatori care-si desfasoara activitatea in Zalau. Pe langa posturile mentionate in Tihau, doar zece locuri de munca sunt vacante in Simleu Silvaniei, toate pentru muncitori necalificati, si patru in localitatea Criseni, respectiv doua posturi de bucatar, unul de ospatar si unul de vanzator.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »