Locuri de munca putine pentru somerii cu studii superioare din Salaj

Magazin Salajean 2 februarie 2009 0

Locuri de munca putine pentru somerii cu studii superioare din SalajAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Salaj ofera salajenilor in aceasta saptamana 96 de de locuri de munca, pentru majoritatea posturilor fiind necesare studii medii. Dealtfel, doar sase dintre functiile scoase la concurs de firmele salajene necesita studii superioare, si anume, un post de asistent manager si doua posturi de coordonator asigurari, doua de inginer electroenergetician si unul de inginer masini hidraulice si pneumatice. Se cauta, de asemenea, un kinetoterapeut cu studii superioare de specialitate, in Zalau, concursul pentru acest pos urmand a avea loc in data de 6 ianuarie a. c..

Cele mai multe posturi oferite de agentii economici in Zalau, Simleu Silvaniei, Cehu-Silvaniei si Aghires sunt de confectioner imbracaminte calificati si necalificati (41), muncitori necalificati (15), un mecanic auto, lacatus mecanic (2), cate un maistru mecanic, sudor, zidar rosar tencuitor, tinichigiu carosier, vopsitor auto, o femeie de serviciu, un electrician de exploatare retele electrice, un instalator retele de distributie si transport si 20 de agenti de asigurari.

De remarcat ca, din cele 96 de posturi vacante la aceasta ora in Salaj, 84 sunt in municipiul Zalau, simleuanii putand sa se angajeze doar pe cele 10 posturi oferite de fabrica de confectionat incaltaminte din localitate sau ca hornar-cosar. Cei din Aghires au de ales intre un post de tinichigiu carosier si unul de vopsitor auto, iar celor din Cehu Silvaniei li se ofera doar un post de hornar-cosar.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »